Hlavní obsah

Zloděj se maskoval krabicí na hlavě. Pak neviděl na lup, tak se ukázal

Do panoptika hloupých zlodějů v neděli přibyl muž, jenž se v Miami rozhodl vykrást opravnu mobilních telefonů. Krabice na hlavě jej totiž maskovala pouze do té doby, než si ji sám nadzvedl, aby lépe viděl.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Blíže neztotožněný muž se podle serveru NBC 6 do opravny a prodejny mobilních telefonů vloupal v neděli přibližně ve čtyři ráno. Byl si vědom přítomnosti bezpečnostní kamery, a tak si na hlavu nasadil kartonovou krabici.

Rozbil skleněný pult a začal si lup dávat do tašky, ale v jednu chvíli mu krabice začala být na obtíž. Posunul si ji ovšem natolik, že kamera zcela jasně zachytila jeho obličej.

Když později dorazil majitel obchodu Jeremias Berganza, zjistil, že zmizelo zboží a hotovost v celkové výši 15 tisíc dolarů (přibližně 335 tisíc korun), ale záběry z kamery mu daly alespoň částečnou naději. Vyrazil tedy do okolí a několika lidem video se zlodějem ukázal.

Ti jej zakrátko nasměrovali do nedalekého podniku, kde muž z videa popíjel s přáteli. Berganza tak přivolal policisty, kteří zloděje na místě zadrželi.

Mladík se vloupal do cukrárny pro dortíky. Než odešel, uklidil

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám