Hlavní obsah

Zapomenutý plyšák si vyzkoušel práci v hotelu, pak se vrátil domů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Richmond

Když čtyřletý chlapec z Floridy zapomněl v hotelu milovaného plyšáka, takřka se mu zhroutil svět. Zaměstnanci hotelu pro to však měli pochopení, a tak roztomilého psíka nejen našli, ale ještě mu ukázali celou řadu činností, které hotelový personál vykonává.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když vyšlo najevo, že čtyřletý syn Tori Villahermosové z Floridy zapomněl v hotelu ve Virginii svého nejlepšího plyšového parťáka, nebyl k utišení a jeho zoufalost byla nezměrná. Tori proto bez prodlení telefonovala do hotelu a poprosila o pomoc.

Pátrací akce, jíž se zúčastnila řada zaměstnanců, byla naštěstí úspěšná, ale než se vrátil k rodině, tak si plyšový pejsek jménem Snuggle Puppy ještě na jeden den vyzkoušel, co obnáší práce v hotelu. A také si tam našel pár nových, také zapomenutých plyšových kamarádů.

Nejprve se stal miláčkem hostů na recepci, kde se ve volné chvilce na počítači v mapě podíval na cestu domů. Pak jej tedy trošku znervóznily fotky veverek, ale šel na to zapomenout do místního fitka a pak se podíval mimo jiné do hotelové prádelny. Pomáhal také připravovat snídani na ráno a po náročném dni se šel prospat do měkkých peřin.

Všechno to fotograficky dokumentovala generální manažerka hotelu Katia Diazová a snímky hned poslala rodině Villahermosových. „Byl nadšený, že jeho pejsek se má dobře a pomáhá s různými věcmi,“ popsal chlapcův otec Mike s tím, že maminka mu musela e-mail číst pořád dokola.

Radost ovšem měli samozřejmě i rodiče a Mike celý e-mail sdílel na sociálních sítích, a to společně s velkým poděkováním lidem z hotelu Holiday Inn Express ve virginském městě Richmond. „I malý čin může mnoho změnit,“ napsal s přáním, aby se všem zúčastněným dostalo náležité odměny, protože jeho synovi nesmírně zlepšili den.

Manažerka Katia Diazová k tomu dodala, že na hotelové škole ji sice neučili, co v podobných případech dělat, ale věděla si rady, protože má malou neteř a dokáže si představit, co by podobná ztráta znamenala pro ni.

Chlapcova matka se také nechala slyšet, že její syn bez svého pejska nikdy ani neusne. Ale protože Snuggle Puppyho zapomněli v neděli a ve středu byl podle webu The Washington Post už doma, tak se v rodině Villahermosových už zase spí klidně.

Úřad povolil holčičce chovat jednorožce

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám