Hlavní obsah

Zaměstnanec autoškoly dojel autem přímo do kanceláře, proboural se skrz okno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový zaměstnanec autoškoly v coloradském městě Lakewood se neuvedl příliš dobře. Při parkování před školou totiž nezvládl řízení a projel skrz okna a malou zídku až do kanceláře.

Foto: Lakewood Police Dept/AUTO OVERLOAD/TMX/Mega, Profimedia.cz

Zaměstnanec autoškoly dojel autem přímo do kanceláře, proboural se skrz okno

Článek

Policistům, kteří přijeli incident zdokumentovat, zjevně nechyběl smysl pro humor a ironii. Mezi mnoha fotografiemi, které na místě pořídili, je totiž také jedna, na níž nad uvázlým autem jasně svítí nápis Learn To Drive (Naučte se řídit).

Podle původních informací byl řidičem instruktor, ale sama autoškola později toto tvrzení korigovala. Šlo o nového zaměstnance, který byl v práci teprve druhý den a ještě neměl status instruktora.

„Zatím jen sledoval výuku v učebně a ještě neabsolvoval potřebné kurzy, aby mohl být instruktorem v autě,“ uvedl pro Fox News majitel autoškoly Steve Rohman.

Ten také doplnil, že zaměstnanec řídil své vlastní auto Hyundai Tuscon, a nešlo tedy o vůz v majetku autoškoly, jenž by se používal k výcviku uchazečů o řidičské oprávnění.

Při incidentu došlo k pouze jednomu lehkému, blíže neupřesněnému zranění, ačkoliv se na místě nacházelo více lidí. Podle policie však všichni stihli včas uskočit.

Polák zvládl zkoušky v autoškole až na 58. pokus

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám