Hlavní obsah

Žádost o ruku čekala na překvapenou ženu v inkubátoru

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na netradiční žádost o ruku bude moci vzpomínat pár z britského městečka Pinxton v hrabství Derbyshire. Devětadvacetiletý John Sellors požádal o ruku o tři roky mladší partnerku Sian přímo v porodnici, kde se předčasně narodil jejich syn.

Foto: Profimedia.cz

Na ženu čekal v inkubátoru překvapivý vzkaz. Ilustrační foto.

Článek

Sellors přichystal pro svoji partnerku vzkaz přímo v inkubátoru, kde skončil po předčasném porodu jejich syn Cobie. „Maminko, vezmeš si mého tatínka?” stálo na cedulce v inkubátoru. U vzkazu nechyběl ani prstýnek.

„Když jsem přišla k inkubátoru, nejdříve jsem si toho vzkazu vůbec nevšimla. Měla jsem oči jen pro Cobieho. John mi musel říct: ‚Podívej se, Cobie ti asi něco chce říct‘,” uvedla překvapená matka.

John a Sian se neznají pár týdnů, společně žijí osm let, přesto bylo pro novopečenou maminku takové gesto překvapením. „Většinou nejsem úplně romantický typ, ale poslední dobou mi přišlo, že mi Sian dává náznaky k tomu, abych ji požádal o ruku. S mým plánem mi pomohly sestřičky, které partnerku na chvíli zabavily, a já měl čas připravit vzkaz a prstýnek,” prozradil John, který se od partnerky dočkal kladné odpovědi.

Otec natočil porod syna během exploze v Bejrútu, nyní se svěřil s mrazivými detaily

Koktejl

Pár se domluvil, že svatbu začne plánovat až s příchodem domů. Zdravotní stav malého Cobieho je ale dobrý a za několik týdnů by měl být společně se svými rodiči a čtyřletou sestrou doma.

Reklama

Výběr článků

Načítám