Hlavní obsah

Z regálu v australském supermarketu vykukovala třímetrová krajta

Nečekaného zákazníka měl v pondělí jeden ze supermarketů na periferii australském města Sydney - do regálu s kořením se tam zatoulala třímetrová krajta, která zvědavě vykukovala do uličky. Záběry ze supermarketu zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Do australského supermarketu zavítala krajtaVideo: AP

 
Článek

Záběry se zvědavou krajtou zachytila pětadvacetiletá Helaina Alatiová, zákaznice supermarketu a shodou okolností vyškolená chytačka hadů. V obchodě zrovna vybírala koření, když se třímetrový škrtič rázem objevil asi 20 centimetrů od její hlavy.

Alatiová rychle popadla telefon, hada vykukujícího z regálu natočila a ihned poté jeho přítomnost nahlásila tamním zaměstnancům, kteří celou uličku dočasně uzavřeli.

Dětská oslava se zvrtla, aligátor nečekaně zaútočil

Koktejl

S ohledem na skutečnost, že Alatiová před lety pracovala jako dobrovolník v jedné z organizací specializující se na záchranu divoké zvěře a absolvovala i výcvik na chytání hadů, odskočila si domů pro speciální pytel a krajtu krátce poté odchytila.

Jak se had do supermarketu dostal, není zřejmé. Podle Alatiové, která jej následně vypustila do přilehlých lesů, šlo o samce, který hledal samičku k páření.

Reklama

Výběr článků

Načítám