Hlavní obsah

Dětská oslava se zvrtla, aligátor nečekaně zaútočil

Předčasně a notně dramaticky skončila dětská oslava narozenin na předměstí amerického Salt Lake City. Konala se v místní minizoo chovající plazy a obojživelníky. Ošetřovatelka chtěla dětem ukázat krmení aligátora, plaz se jí však zakousl do ruky. Díky její pohotové reakci a pomoci jednoho z jejích kolegů se ale nehoda obešla bez vážnějších zranění.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Aligátor se zakousl do ruky ošetřovatelkyVideo: Reuters

 
Článek

Oslava se uskutečnila v sobotu 14. srpna, natěšené děti byly pozvány do minizoo Scales and Tails, která sama sebe popisuje jako „zábavnou a edukační společnost“.

Jedna z ošetřovatelek chtěla dětem ukázat krmení aligátora. Nechala ho vyskočit z vodní nádrže a následně mu rukou dala znamení ke krmení. Aligátor se jí ale zakousl do ruky.

„Máme tu problém,“ křičel jeden z jejích kolegů. Některé z vyděšených dětí začaly volat maminku. Aligátor mezitím táhl ošetřovatelku k sobě do nádrže. Žena však nezpanikařila, vlezla za zvířetem a po chvilce zmítání se ve vodě ho objala nohama, aby aligátor nemohl trhat.

Z golfového hřiště ukradl aligátora a pokoušel se ho hodit na střechu baru

Koktejl

Její kolega pak aligátora zalehl a zvíře tak definitivně znehybnil. Společně se jim pak podařilo tlamu alespoň částečně rozevřít. Třetí kolega pak ženu vytáhl ven. Muž ležel na zmítajícím se aligátorovi a pokoušel se bezpečně dostat pryč. Po chvíli zápasení se mu to povedlo.

Jedna z návštěvnic byla naštěstí zdravotní sestra, která zraněné ošetřovatelce poskytla první pomoc. Následné vyšetření ukázalo, že žena naštěstí neutrpěla vážná zranění. Děti však jistě budou mít zážitky, na které jen tak nezapomenou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám