Hlavní obsah

William a Kate ignorují Harryho

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Williama (40) a Kate (41), tedy britského následníka trůnu a jeho manželku, vítaly v Liverpoolu nadšené davy. Pár jim nechtěl potvrdit, zda si už přečetl paměti prince Harryho (38). Williamův mladší bratr v nich nesmlouvavě, až drsně zúčtovává s královskou rodinou.

Foto: Pool, Reuters

Prince Williama a jeho ženu Kate uvítaly v nové nemocnici Royal Liverpool Hospital davy lidí.

Článek

Při oficiálním otevření nové Královské univerzitní nemocnice v Liverpoolu se na pár vrhly davy nadšených lidí. William a Kate se poté vydali přes řeku Mersey na setkání s dobrovolníky charitativní organizace Open Door.

Dvojice smetla ze stolu rodinné drama a ignorovala dotazy k obávané Harryho knize s názvem Spare (Náhradník).

Když pár opouštěl charitativní organizaci, někdo vykřikl: „Už jste měl možnost přečíst si knihu svého bratra, Vaše královská Výsosti?“ Předtím, při příchodu do nemocnice, jiný zvolal: „Dotkly se vás komentáře v Harryho knize, pane?“ Ani jeden se nedočkal odpovědi.

Foto: Pool, Reuters

Princ William a princezna Kate se v nemocnici setkali se zdravotníky i s pacienty.

Mezi lidmi, kteří je v nemocnici chtěli přivítat, byla i pacientka Sylvia Stanifordová (81), která pevně sevřela ruku prince Williama a řekla: „Pokračujte, pokračujte. Lidé vás milují.“ William se na ni vřele usmál a odpověděl: „Ano, budu.“ „Samozřejmě to byla narážka na Harryho. Věděl, o čem mluvím,“ řekla paní Stanifordová listu The Daily Telegraph.

Náhradník. V britských knihkupectvích se začaly prodávat Harryho paměti

Kultura

Reklama

Související články

Neber si Camillu, prosili Charlese princové

Ve zdrcující vzpomínce, kterou použil k vyřizování účtů s nejstaršími členy královské rodiny, princ Harry napsal, že spolu s bratrem Williamem prosili otce,...

Výběr článků

Načítám