Hlavní obsah

Vtipálek v pláštěnce vnikl na módní přehlídku. Publikum si myslelo, že jde o nový model

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní zářijový New York Fashion Week narušili aktivisté a také jeden vtipálek, jenž se při přehlídce prošel po mole v koupací čepici a pláštěnce. Přihlížející si ovšem nejprve mysleli, že jde o model z právě prezentované kolekce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Tradiční Fashion Weeks ve světových metropolích bývají přehlídkou obvykle té nejdražší módy, ale také různých ne zcela tradičních návrhů.

Na jedné přehlídce v New Yorku se před pár dny rozhodl youtuber Fred Beyer odprezentovat, co si o různých šílených kreacích myslí většinová populace.

Není jasné, jak se mu podařilo dostat do zákulisí módní přehlídky a tam si navléct improvizovanou pláštěnku vyrobenou z velkého plastového pytle a koupací čepici, ale takto přioděn dokonce dokázal vyjít na molo.

A tam si počínal natolik suverénně, že přítomní hosté zpočátku ani nehnuli brvou, protože si zjevně mysleli, že jde jen o další model z kolekce na jaro/léto příštího roku. Situaci vyjasnil až muž z ochranky, když za mladíkem na molo vyběhl a odtlačil ho pryč.

Nebyl to však první incident, který narušil průběh této významné módní události. Již dříve vnikly na jinou přehlídku aktivistky bojující za práva zvířat.

Jedna držela transparent s nápisem vymezujícím se proti použití kůže v oděvním průmyslu, zatímco druhá měla tělo namalované tak, jako kdyby žádnou kůži neměla.

Adidas představil novou kolekci dámských plavek, předvádí je osoby s boulí v rozkroku

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám