Hlavní obsah

Vendula Svobodová si koupí těhotenské šaty v cizině

Novinky, Korzo
PRAHA

Prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Svobodová, manželka skladatele Karla Svobody, pracuje na plné obrátky bez ohledu na své těhotenství. Problém má pouze s obstaráním těhotenských šatů.

Foto: Alena Zavoralová
Článek

"Vůbec mi není špatně, ráno vstanu, je mi fajn, jsem plná energie a myslím na to, co všechno musím ten den udělat. A toho není málo. Organizuji řadu projektů, chci, aby Kapka naděje byla co nejúspěšnější a nemocným dětem opravdu pomohla," řekla Vendula.

"Těhotenské šaty zatím nepotřebuji, ale přece jen už přemýšlím, v čem budu chodit v posledních měsících před porodem. Zatím jsem se jen tak porozhlédla a zjistila, že u nás v Čechách se neprodávají těhotenské šaty, které by měly šmrnc," posteskla si.

"Je to všechno takové smutné, usedlé. Naše nastávající maminky to mají těžké, chtějí-li pěkně vypadat. Před Štědrým dnem odlétám s manželem na dovolenou do teplých krajin, tak se začnu v cizině po nějakých šmrncovních šatech poohlížet," sdělila.

Popelka ji dojímá

Momentálně se velmi těší na uvedení slavného baletu Sergeje Prokofjeva Popelka ve Státní opeře v Praze. "To je před naším odletem premiéra, kterou si nemohu nechat ujít. Popelčin příběh mě vždycky dojímal a mám ho ráda. Teď se těším na jeho baletní provedení, protože mám pořád před očima onu nejkrásnější filmovou Popelku, na níž se podílel můj muž." 

"Jeho hudba je v ní nezapomenutelná. Je to Popelka mého srdce, kterou jsem vždycky milovala. Ta baletní bude něco úplně jiného, ale jejími režiséry a choreografy jsou Pavel Šmok a Pavel Ďumbala, proto věřím, že to může to být povedená Popelka," uzavřela Svobodová.

Reklama

Související články

Vendula Svobodová zhubla a chce dítě

Vendula Svobodová, která se podílí na charitativní činnosti pro děti nemocné leukémií Kapka naděje, si v životě prožila to nejhorší, co může matku vůbec...

Vendula Svobodová ráda houbaří a rybaří

Vendula Svobodová, manželka hudebního skladatele Karla Svobody, ve svém volném čase chodí ráda na ryby a je také velkou houbařkou. A protože houby teď rostou,...

Hravý Myšmaš ozdobený Song Ladies

Betlémskou kaplí v Prokopově ulici na Žižkově v úterý večer zněly hlasy dvou pěveckých sborů. Pražský pěvecký soubor Myšmaš si totiž jako hosty na svůj Letní...

Výběr článků

Načítám