Hlavní obsah

Vendula Svobodová zhubla a chce dítě

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vendula Svobodová, která se podílí na charitativní činnosti pro děti nemocné leukémií Kapka naděje, si v životě prožila to nejhorší, co může matku vůbec potkat. Na zákeřnou nemoc jí před pár lety zemřela dcerka Klára. Neztrácí naději a pomýšlí na dalšího potomka.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

"Ale to je vyšší věc. To přece není jenom na nás, na naší touze, záleží to také na pánu Bohu, aby se nám to povedlo. Kéž by tomu tak bylo," řekla Vendula Svobodová.

Pomohly masáže

Manželka skladatele Karla Svobody v poslední době viditelně pohubla. "Na tom jsem půl roku pracovala. Hubnout se nesmí najednou, ale postupně. Zjistila jsem po loňském létě, že jsem nějakých pár kilo nabyla. Tak jsem se rozhodla, že je shodím. A povedlo se to," prozradila Svobodová.

Své štíhlé postavy docílila zejména masážemi a dělenou stravou. Jedla často, ale v malých dávkách. "Všechny tyto zásady jsem tvrdě dodržovala. Když člověk chce něčeho dosáhnout, musí být důsledný," řekla Svobodová, ze které přímo srší vitalita.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám