Hlavní obsah

V letadle vypukla hromadná bitka. Létaly pěsti i lahve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hromadná opilecká rvačka se strhla v neděli v letadle společnosti Ryanair na lince ze skotského Edinburghu na kanárský ostrov Tenerife. Cestu, při níž údajně létaly na palubě pěsti i lahve, označili někteří cestující za „nejstrašnější let v životě“.

Na palubě letadla se strhla bitka (záběry z prvního problémového letu 21. února).Video: Newsflare, AP

 
Článek

Jen o několik dní dříve se na stejné trase a v letadle stejné společnosti odehrál jiný opilecký konflikt, při němž se na palubě poprali dva muži.

Při druhém z problémových letů se pilot po konzultaci s orgány řízení letového provozu rozhodl odklonit stroj z plánované trasy a přistál v portugalském Portu. Pasažéři na sociálních sítích napsali, že někteří cestující nad sebou „zcela ztratili kontrolu“.

„Propukla velká skupinová bitka. Létaly lahve, málem to zranilo některé ženy, děti pláčou, všichni jsou z toho na nervy,“ uvedl jeden z účastníků letu podle listu Scottish Daily Express. Další napsal, že horší let ve svém životě nezažil.

Seznámili jsme se až v letadle, přiznal Brit přistižený při sexu s blondýnkou na palubní toaletě

Koktejl

„Teď čekáme na policii, aby vyvedla nějaké lidi z letadla. Pak se snad dostaneme na Tenerife. Naštěstí jsou v tuto chvíli všichni v pořádku,“ popsal situaci po vynuceném mezipřistání v Portu další pasažér.

Mluvčí letecké společnosti incident potvrdil. „Tento let z Edinburghu na Tenerife byl odkloněn do Porta, když malý počet cestujících začal na palubě rušit,“ uvedl s tím, že po dosednutí na letišti v Portu vyvedla výtržníky z letadla portugalská policie. Stroj poté pokračoval na Tenerife.

Při prvním ze zmíněných letů ve středu minulý týden se do sebe pustili dva mladí muži. V tomto případě letadlo doletělo rovnou do cílové destinace, ale i tam na agresivní pasažéry čekali policisté.

Otočka nad Grónskem. Boeing směr Los Angeles se vrátil do Amsterdamu kvůli nefunkčním toaletám

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám