Hlavní obsah

Uvázla jsem hlavou dolů, volala Američanka z posilovny na tísňovou linku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miliony lidí si na TikToku pustily videonahrávku kuriózní nehody Američanky z Ohia, která v posilovně uvázla na balančním stole hlavou dolů - a nedokázala se vrátit do správné polohy. Když se jí nepovedlo přivolat na pomoc zaměstnance tělocvičny, zachránily ji chytré hodinky, z nichž zatelefonovala na linku 911, napsal zpravodajský server Miami Herald.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Christine Fauldsová si zašla do posilovny ve městě Berea ve tři hodiny ráno a kromě ní byl v tělocvičně jen jeden další člověk. Když se ho nedovolala - a všechny vlastní pokusy vrátit se zpátky selhaly -, použila své chytré hodinky.

„Přála bych si, aby bylo v posilovně víc lidí, ale nejsou tu a já uvázla na té obrácené dekompresní věci a nemůžu se nikoho dovolat,“ oznámila dispečerům na lince 911. „A teď tu visím hlavou dolů a nedokážu se otočit. Je to hrozná ostuda. Je mi to líto, ale prostě jsem tu uvázla,“ dodala.

Fauldsová před cvičením nastavila svůj chytrý telefon tak, aby ji nahrával, aniž tušila, že namísto cvičebních pokroků zachytí nejtrapnější okamžik jejího života - a jednu z nejsnazších akcí záchranářů, kteří přijeli a jednoduše ji překlopili hlavou nahoru.

Záznam následně nahrála na TikTok, „aby se zasmála sama sobě a mohla to hodit za hlavu“. A zdá se, že stejně dobře se baví i miliony lidí, kteří už si její martyrium z tělocvičny pustili.

„Neuvažuješ o tom, že se kvůli téhle ostudě přestěhuješ do jiného státu?“ zeptal se jí jeden z komentujících, zatímco jiný kontroval: „Ostuda by to byla, jen kdybys je musela příště volat znovu.“

Před 52 lety spadla v Americe rekordní kroupa. Měla tři čtvrtě kila

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám