Hlavní obsah

Ukradli jí balík s televizí, originální výhrůžkou donutila zloděje ho vrátit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po hodně silném kalibru sáhla rozčilená Britka, které kdosi v bytovém domě ukradl balík, v němž jí měla dorazit nová televize. Žena, o které britská média píší jako o Liz, vylepila na svou schránku varování všem sousedům, že pokud jí do 24 hodin televizi nevrátí, nebudou letos žádné Vánoce. A její hrozba zabrala. Následujícího rána stála televize před jejími dveřmi.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Tak dobrá, bitva začala,“ napsala Liz ve vzkazu, který umístila také na Twitter.

„Člověku, který ukradl mou televizi: Dones ji zpátky a vše bude odpuštěno. Jinak v téhle budově nebudou letos žádné Vánoce. Ukradnu každičký balíček, každou rohožku a každou popelnici. Budu pokračovat ve válce, dokud se odtud neodstěhuju. Je to na tobě, ty zkažený zmetku. Máš 24 hodin,“ varovala.

Jsem mladý, bohatý a můžu si dělat, co chci, řekl Američan po honičce policistům

Koktejl

Vzkaz vyvolal na Twitteru záplavu reakcí, v nichž někteří oceňují způsob, jakým žena usilovala o vrácení svého majetku, a jiní vyjadřují úlevu nad tím, že její pohrůžka zabrala. Objevila se ovšem i poznámka, že „by bylo k naštvání bydlet v tom domě, trpět a vědět, že já nic neukradl“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám