Hlavní obsah

Ukradené tele zloděj schovával v koupelně

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Západofrancouzští četníci dopadli minulý týden sériového zloděje, který v kantonu Frontenay-Rohan-Rohan kradl hospodářská zvířata. Při domovní prohlídce objevili u zloděje doma živé tele, které muž schovával v koupelně, a dále psa, králíka a holuba. Dva poslední jmenované se lapka chystal sníst.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pátrání po zmizelých zvířatech probíhalo několik týdnů, a nakonec četníky dovedlo až do vesnice Cob do domu šestapadesátiletého muže.

V polorozpadlé budově bez elektřiny našli policisté překvapení v koupelně, a to živé tele. V ostatních místnostech se nacházela další ukradená zvířata – pes, králík a holub.

Muž, který má na kontě už řadu drobných krádeží v supermarketech, se ke krádežím přiznal. Během výpovědi četníkům přiznal, že se holuba a králka chystal sníst. Co měl v plánu dělat s teletem, však neuvedl.

Spletl jsem si dům, vymlouval se přistižený zloděj třímající sekyru

Krimi

Kromě zvířat objevili policisté v domě řadu dalších kradených věcí – zejména nářadí a lovecké kamery. Zvířata byla navrácena svým majitelům, stejně tak odcizené věci. Muž bude vyšetřován na svobodě, soud by se měl konat v březnu příštího roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám