Hlavní obsah

Turecká důchodkyně vypadá o půlku mladší. Může za to prý kebab

Novinky, mšv

Při prvním pohledu na tureckou zpěvačku Ajdu Pekkanovou by asi nikdo nehádal, že jí je už neuvěřitelných 71 let. Kromě plastické operace prsou prý nepodstoupila žádné jiné chirurgické zásahy, jen pravidelně cvičí a pečuje o sebe. Novinářům ovšem prozradila, že tajemstvím jejího mladistvého vzhledu je také pravidelná konzumace kebabu, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pekkanová tvrdí, že strava má na vzhled velmi zásadní účinky. A za její mladistvý vzhled může zdravá dieta. „Jsem opatrná na to, co jím. Ale zase nemůžu říct, že bych se nějak limitovala. Mám ráda kebab a ryby,“ uvedla. Dodává, že je důležité také pravidelné cvičení a dostatečný pitný režim. „Chodím a piju hodně vody, nedokážu si bez ní představit život. A každé ráno si dělám mix zázvoru, medu a citrónu,“ tvrdí.

Turkyně tvrdí, že kromě plastické operace prsou nemá žádné jiné chirurgické zásahy. Jen pravidelně navštěvuje lázně ve Švýcarsku. „Nikdy jsem netoužila být nějakým vzorem krásy. Ale vždy jsem své tělo opatrovala. Genetika a pohyb hrají ovšem velkou roli,“ řekla. Přesto, že je Pekkanové už 71 let, přemýšlí i o dítěti. S experty z USA a Indie prý už hovořila o možnosti umělého oplodnění.

Pekkanová je známou tureckou zpěvačkou, v roce 1980 reprezentovala zemi v Eurovizi. Vydala více než 20 alb a prodala 42 miliónů kopií po celém světě.

Reklama

Výběr článků

Načítám