Hlavní obsah

Travoltu štve, že odmítl roli v oscarovém Chicagu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Hollywoodský herec John Travolta prohlásil, že udělal velkou chybu, když odmítl hlavní mužskou roli v muzikálu Chicago. "Stále se na sebe zlobím, že jsem odmítl roli právníka, kterou poté hrál Richard Gere," cituje herce zpravodajský server Ananova.

Foto: Techmania Science Center, Štěpán Soutner

V novém planetáriu se lidé naučí, na jakých principech funguje tornádo, seznámí se s fakty o rychlosti světla, černých dírách či vývoji hvězd.

Článek

"Sypete mi sůl do rány," řekl Travolta německému časopisu Bunte, když se ho na promarněnou příležitost zeptal. Herec svého kolegu Richarda Gera pochválil s tím, že odvedl skvělou práci a jeho taneční čísla byla velmi povedená.

"Byl bych ale tak rád všem znovu ukázal, co umím," lituje devětačtyřicetiletý Travolta. Snímek Chicago získal v březnu několik prestižních filmových cen Oscar, a to včetně toho za nejlepší snímek.

Kromě lítosti nad zahozenou příležitostí je však John Travolta v současné době velice spokojený. Zejména se znovu nabytou tělesnou kondicí: "Shodil jsem bez držení diety 15 kilogramů a zase si připadám sexy." Do formy se herec dostal díky tvrdému cvičení. "Kdybych nezhubl, nebyl bych mohl natočit úvodní scénu svého nového filmu Basic bez tělesného dubléra," konstatoval Travolta.

Reklama

Výběr článků

Načítám