Hlavní obsah

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin bývalý manžel Tom Cruise.

Foto: Archiv výstavy Vikýře PLAY

Pohled do interaktivní expozice výstavy Vikýře PLAY

Článek

Novinář stanice CNN Larry King se Cruise zeptal, proč v tisku stále mluví o své lásce k bývalé manželce. "Prožili jsme spolu dlouho dobu. Můžete někoho milovat a současně vědět, že ten člověk vám nepatří," odpověděl Cruise.

Podlehl novinářské palbě

Vzápětí si asi uvědomil, jak bude jeho současné přítelkyni Penélope Cruzové, až ho uslyší mluvit o lásce k Nicole, takže si pospíšil podotknout, že je rád, že si oba našli partnery. "Já jsem nyní s Penélope a ona, hmm, s jiným," zaznělo z jeho úst.

Larry King by ovšem nebyl Larry Kingem, kdyby nakousnutou větu nedovedl do konce. "S kým?," vypálil otázku. "Je s Lenny. S Lenny Kravitzem. Je to velmi talentovaný hudebník," nezbývalo než zašeptat Cruisovi, zahnanému Kingem do kouta.

. : Zpěvák Lenny Kravitze sdílí život s Nicol Kidmanovou.

Zůstává vryt do jejího srdce

Kidmanová, která má s Cruisem dvě adoptované děti, tvrdí, že Tom navždy zůstane důležitou součástí jejich života, i po jejich rozchodu v roce 2001.

.: Herečka Nicole Kidmanová na Toma Cruise nezanevřela.

"Popřít, že to byla nejdůležitější část mého dosavadního života, to by byla hloupost. Myslím, že na to nikdy nezapomenu, a tenhle člověk vždy zůstane součástí mého života, i když už nebude tím nejdůležitějším," prohlásila držitelka Oscara.

Reklama

Související články

Kidmanová vysoudila statisíce

Pětimístnou částku vysoudila hollywoodská filmová hvězda Nicole Kidmanová na britském listu The Sun. Ten v březnu letošního roku zveřejnil nepravdivé tvrzení,...

Dcera Kidmanové příjmení nezmění

Filmová hvězda Nicole Kidmanová stojí před velkým dilematem. Její desetiletá dcera Isabella je natolik hrdá na příjmení po slavné matce, že odmítá nastoupit...

Výběr článků

Načítám