Hlavní obsah

Kidmanová vysoudila statisíce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pětimístnou částku vysoudila hollywoodská filmová hvězda Nicole Kidmanová na britském listu The Sun. Ten v březnu letošního roku zveřejnil nepravdivé tvrzení, že měla milostný poměr s hercem Judem Lawem a zavinila rozpad jeho manželství se Sadie Frostovou.

Foto: Josef Zajíc

Karneval chuti. Mirek Horák, vpravo se svými kolegy. 11.5.2013

Článek

Bulvární deník u Nejvyššího soudu v Londýně připustil, že zmíněné tvrzení o Kidmanové nebylo pravdivé. "Obžalovaný se omlouvá stěžovatelce za nesnáze, které jí dotyčný článek způsobil," prohlásil právní zástupce listu Daniel Taylor.

Právnička herečky Keith Schillingová mimo jiné uvedla, že "text Kidmanovou osobně i profesionálně poškodil". Herečka, která se osobně přelíčení nezúčastnila, dala v prohlášení najevo potěšení nad tím, že případ skončil.

Peníze charitě

Rusovlasá 36letá filmová hvězda australského původu se před dvěma měsíci domohla odškodného od jiného britského listu, jenž uveřejnil totéž lživé tvrzení. Přesná výše odškodnění z obou kauz není známa. Kidmanová ale uvedla, že peníze věnuje na charitativní účely, konkrétně rumunské nadaci Fara starající se o opuštěné děti.

Rozluka mezi hvězdou filmu Road to Perdition Judem Lawem a jeho manželkou Sadie Frostovou vyvolala počátkem letošního ruchu v Británii mediální rozruch. Dvojice se rozešla po pětiletém manželství.

Reklama

Výběr článků

Načítám