Hlavní obsah

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin bývalý manžel Tom Cruise.

Foto: Archiv výstavy Vikýře PLAY

Pohled do interaktivní expozice výstavy Vikýře PLAY

Článek

Novinář stanice CNN Larry King se Cruise zeptal, proč v tisku stále mluví o své lásce k bývalé manželce. "Prožili jsme spolu dlouho dobu. Můžete někoho milovat a současně vědět, že ten člověk vám nepatří," odpověděl Cruise.

Podlehl novinářské palbě

Vzápětí si asi uvědomil, jak bude jeho současné přítelkyni Penélope Cruzové, až ho uslyší mluvit o lásce k Nicole, takže si pospíšil podotknout, že je rád, že si oba našli partnery. "Já jsem nyní s Penélope a ona, hmm, s jiným," zaznělo z jeho úst.

Larry King by ovšem nebyl Larry Kingem, kdyby nakousnutou větu nedovedl do konce. "S kým?," vypálil otázku. "Je s Lenny. S Lenny Kravitzem. Je to velmi talentovaný hudebník," nezbývalo než zašeptat Cruisovi, zahnanému Kingem do kouta.

. : Zpěvák Lenny Kravitze sdílí život s Nicol Kidmanovou.

Zůstává vryt do jejího srdce

Kidmanová, která má s Cruisem dvě adoptované děti, tvrdí, že Tom navždy zůstane důležitou součástí jejich života, i po jejich rozchodu v roce 2001.

.: Herečka Nicole Kidmanová na Toma Cruise nezanevřela.

"Popřít, že to byla nejdůležitější část mého dosavadního života, to by byla hloupost. Myslím, že na to nikdy nezapomenu, a tenhle člověk vždy zůstane součástí mého života, i když už nebude tím nejdůležitějším," prohlásila držitelka Oscara.

Reklama

Související články

Kidmanová vysoudila statisíce

Pětimístnou částku vysoudila hollywoodská filmová hvězda Nicole Kidmanová na britském listu The Sun. Ten v březnu letošního roku zveřejnil nepravdivé tvrzení,...

Výběr článků

Načítám