Hlavní obsah

Tiger Woods má novou mladičkou přítelkyni, pobyla si už i za mřížemi

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jacksonville

Na první pohled vypadá jako nevinná usměvavá blondýnka, ale ve skutečnosti to bude asi pěkné kvítko. Řeč je o nové přítelkyni golfisty Tigera Woodse studentce Alyse Lahti Johnstonové, která má ve svých dvaadvaceti letech již zkušenost s pobytem za mřížemi ve vazební cele.

Foto: Profimedia.cz

Anděl s ďáblem v těle Alyse Lahti Johnstonová

Článek

Johnstonová má za sebou pestrou minulost, ve vazbě pak skončila minulý rok poté, co byla zatčena policií kvůli řízení vozidla pod vlivem alkoholu. Případ byl však později odložen.

Foto: Profimedia.cz

Alyse na snímku pořízeném krátce po zadržení policií, kdy řídila opilá vozidlo.

Dívka, jež je dcerou manažera sportovní agentury IMG, která golfistu zastupuje, je v přítomnosti o 13 let staršího golfisty v posledních týdnech vídána velice často. Dvojice se tak neseznámila nikde jinde než na golfovém hřišti.

Woodsovy aféry s milenkami a jeho předchozí manželství s další blondýnkou Elin Nordegrenovou jí zřejmě nevadí. Pětiletý svazek s Nordegrenovou Woodsovi ztroskotal v roce 2009 kvůli jeho četným nevěrám. Dosud se k sexu s ním přiznal tucet mladých krásek, většinou opět plavovlasých.

Foto: Profimedia.cz

Tiger Woods se svou bývalou manželkou Elin Nordegrenovou.

Mladičká studentka univerzity Johnstonová se s golfistou neschází pouze na greenu, ale viděni spolu byli už například i na sportovcově jachtě.

Foto: Profimedia.cz

Alyse Lahti Johnstonová se svým psem.

Woods byl v roce 2007 nejlépe placeným sportovcem světa, zároveň byl považován za nejlepšího golfistu v historii, ale od rozvodu se jeho sportovní výkony spíše jen zhoršovaly.

Reklama

Výběr článků

Načítám