Hlavní obsah

Těhotná kurýrka při rozvážce nabourala, zásilku místo ní doručil policista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

David Allen od detroitské policie prokázal nadhled a dobré srdce, když těhotné mladé ženě pomohl doručit zásilku poté, co havarovala na kluzké silnici a její auto zůstalo nepojízdné.

Těhotná kurýrka nabourala při rozvážce, jídlo za ni doručili policisté.Video: Newsflare, AP

 
Článek

Bryanna Fantozziová z Detroitu se ukázala jako vzorná pracovnice. I v šestém měsíci těhotenství totiž jezdí jako kurýrka u společnosti DoorDash. Minulý týden navíc měla dopravní nehodu, když vezla zásilku po namrzlé silnici.

Ale když k ní dorazili policisté, její první starostí bylo, zda by zásilku do nedalekého domu nedoručili místo ní, protože její auto zůstalo nepojízdné.

Úkolu se zhostil poručík David Allen, který celý nákup doručil. Překvapenou zákaznici ovšem ještě v žertu upozornil, že nemůže zaručit, že je zásilka kompletní.

„Nebylo to nic velkolepého. Jen mě to trochu zaskočilo, protože v takových situacích nás lidé o něco podobného obvykle nežádají,“ řekl později David Allen v pořadu stanice Fox 2

A zdůraznil, že nehoda dopadla naštěstí dobře, protože v takových povětrnostních podmínkách to často bývá mnohem horší.

Dobrodinec našel balíky pohozené v příkopu. Všechny je doručil

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám