Hlavní obsah

Student zazářil na školní besídce geniálním tancem, teď ho zná celý svět

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turlock

Král popu Michael Jackson je už sice skoro pět let po smrti, přesto má stále řadu následovníků a napodobovatelů. Někteří ho přitom kopírují velmi zdárně, jako například americký student Brett Nichols. Ten zazářil na školní talentové soutěži s tanečním číslem na Jacsonovu skladbu Billie Jean a okamžitě se proslavil po celém světě, informoval server USA Today.

Student dokonale napodobil taneční pohyby Michaela Jacksona

 
Článek

Sedmnáctiletý mladík doslova uchvátil celé publikum v tělocvičně střední školy v kalifornském Turlocku, kde se minulý týden soutěž konala. V obleku a s kloboukem na hlavě předvedl dokonalou show. Záznam s jeho vystoupením už na internetu vidělo necelých 12 miliónů lidí.

Originál Billie Jean v podání Michaela Jacksona

Imitování Michaela Jacksona se Nichols věnuje už deset let. Sám je, podobně jako někdejší popová hvězda, velkým perfekcionistou. Se svým výkonem byl vcelku spokojený, samozřejmě si je ale vědom drobných nedostatků, které by chtěl ještě vypilovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám