Hlavní obsah

Štěstí v neštěstí měli účastníci děsivé nehody v Oklahomě. Policie zveřejnila hororové video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopravní nehoda jako z hororu se odehrála tento měsíc na dálnici u města Yukon v americkém státě Oklahoma. Všichni její účastníci měli štěstí v neštěstí, protože vyvázli jen s lehkými zraněními, i když záběry pořízené palubní kamerou policejního vozu vyvolávají děsivé pocity.

SUV na dálnici v Oklahomě smetlo auto v odstavném pruhu a s ním i policistuVideo: AP

 
Článek

Policista Jesse Gregory prováděl rutinní kontrolu auta v odstavném pruhu, přičemž s řidičem komunikoval skrz okénko na straně spolujezdce. To se ukázalo jako velmi prozřetelné.

Po chvíli se totiž přiřítilo černé SUV, jehož šofér podle listu The New York Post z neznámých příčin přejel částečně do odstavného pruhu a do kontrolovaného vozidla bočně v plné rychlosti narazil. Odmrštil jej mimo vozovku a s ním i policistu, který skončil pár metrů od dálnice.

Vzduchem létaly úlomky a střepy, načež se SUV po kolizi opodál několikrát převrátilo. „Když jsem se pak díval na video, ani si nepamatuji moment, kdy jsem se kutálel po zemi,“ řekl policista, jehož jediným zraněním byla odřenina na levé ruce.

Kdyby stál při kontrole na straně řidiče, byly by následky s velkou pravděpodobností mnohem horší. „Nemohl jsem uvěřit, že se mi něco takového stalo. Ale byl jsem vděčný, že jsem z toho vyvázl,“ dodal s tím, že je připraven se vrátit do práce, jakmile se z incidentu psychicky vzpamatuje.

Policie zveřejnila šokující záznam na internetu jako varování řidičům, aby při jízdě nedělali nic, co by odvádělo jejich pozornost od řízení.

Na mostě v Marylandu se srazilo 43 aut

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám