Hlavní obsah

Stellu McCartneyovou už nebaví odpovídat na otázky o otci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Módní návrhářka Stella McCartneyová je prý celá divá, když se jí lidé ptají na jejího otce. V dokumentu britské televizní stanice BBC prozradila, že má celoživotní paranoiu z toho, že ji lidé nenávidí, protože je dcerou slavného Paula McCartneyho.

Foto: europeada.de

Logo Europeady

Článek

"Lidé se obvykle ostatních neptají: ´Ahoj, jak se má Tvůj otec?´. Je to něco, co člověka po chvíli začne docela štvát. Tak říkám: ´Jo, dobrý. A Tvůj otec?," svěřila se McCartneyová v dokumentárním filmu Imagine, Stella´s Story.

Návrhářce se prý stávalo, že kvůli podobným dotazům začínala být docela agresivní, píše zpravodajský server Ananova. V poslední době je ale údajně klidnější, protože ji lidé soudí spíš podle její vlastní práce, než podle otcovy.

O tom, jak se kvůli slavnému otci cítila dříve, Mc Cartneyová řekla: "Rozhodně si to uvědomujete, jste paranoidní, myslíte si, že vás všichni nenávidí a všechno si vysvětlujete špatně."

Stella McCartneyová je prostředním ze tří dětí bývalého člena skupiny Beatles Paula a jeho zesnulé ženy Lindy. Vystudovala prestižní londýnskou návrhářskou školu a proslavila se v pařížském módním domě Chloe. Teď má vlastní stejnojmennou značku, klientky zvučných jmen (Madonně navrhla svatební šaty, nakupuje u ní Gwyneth Paltrowová či Kate Mossová) a uznání odborné veřejnosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Stella McCartneyová má nový parfém

"Největší inspirací pro ten parfém a mým osobním cílem byla snaha vytvořit vůni, kterou bych já sama chtěla používat," prohlásila v New Yorku britská návrhářka...

Výběr článků

Načítám