Hlavní obsah

Stella McCartney si stěžuje na otcovu výchovu

Novinky, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Úspěšná módní návrhářka a dcera slavného zpěváka Paula Mc Cartneyho, Stella, si postěžovala na výchovné metody svého otce. Ten nechtěl, aby jeho potomci vyrůstali jinak než ostatní děti, a tak je posílal do obyčejné státní školy. Tam prý ale Stella kvůli jeho bohatství a slávě nepříjemně vyčnívala.

Foto: Josef Zajíc

Úvodní plakát.

Článek

Ve snaze držet své děti při zemi, je Paul McCartney nechal chodit do místní státní školy. Stella se údajně celé dětství musela snažit, aby ji děti měly rády.

Své děti bude vychovávat jinak

Svým dětem podobný osud nepřeje, proto nebude otcovy výchovné metody napodobovat. "Stále trpím paranoidním pocitem, že mě lidé nemají kvůli mému zázemí rádi. Proto se stále snažím, aby si mě oblíbili," řekla návrhářka módnímu časopisu i-D.

"I kvůli tomu se snažím být v práci velmi hodným šéfem. Ne vždy tato snaha pracuje v můj prospěch, ale chci být na lidi milá," dodává Stella McCartney. O výhodách, které z jejího navštěvování místní státní školy plynuly, prý nikdy nepřemýšlela.

"Byla jsem ve stejné škole od 11 do 17 let, tak předpokládám, že si tam na mě lidé zvykli. Vždy jsem se ale styděla, když mi ujel autobus a byla jsem do školy přivezena nějakým luxusním autem," řekla. Stella soudí, že ještě divnější než dětem se její přítomnost zdála učitelům, kteří dobře znali hudbu jejích rodičů.

Na otázku, zda si myslí, že někdy přestane mít potřebu dokazovat, že za něco stojí a není jen dítětem slavných rodičů, odpověděla: "Ne. Jsem ze sebe nešťastná, je to opravdu patetické."

Stella McCartney je dcerou bývalého člena legendární skupiny Beatles, Paula Mc Cartneyho, a jeho první manželky Lindy. Ta před pár lety zemřela po neúspěšném boji s rakovinou prsu. Paul se v loňském roce znovu oženil s modelkou Heather Millsovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám