Hlavní obsah

Sebevrah se vrhnul do tygří klece

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HONGKONG

Obyvatel Číny, jehož zklamala manželka tím, že ho náhle opustila, se rozhodl pro zvláštní způsob sebevraždy. Usmyslel si, že se sám vydá do spárů tygrům.

Foto: Miroslav Knotek

Slavnostnímu ocenění přihlíželi i zástupci kraje, města a městských obvodů.

Článek

Podle deníku South Chiána Morning Post Číňan přelezl hrazení a skočil do výběhu tygrů v jisté zoologické zahradě ve střední oblasti Číny. Domníval se, že se po něm šelmy ihned vrhnou, roztrhají ho a sežerou.

Kuřata je lákala více

Zmlsaným tygrům se však Číňan příliš nezamlouval. Dali totiž přednost kuřatům, která jim do klece naházeli duchapřítomní ošetřovatelé.

Zhrzený manžel byl nakonec z klece vyproštěn a zachráněn, velmi se však neradoval. Zřejmě si postěžoval, že už ani na krvelačné tvory není spolehnutí. Příště si asi bude muset vybrat zodpovědnější zvířectvo.

Reklama

Související témata:

Související články

V newyorském bytě objevila policie tygra

O tom, že New York je vskutku městskou džunglí, se o víkendu přesvědčili tamní policisté, kteří v jednom bytě v Harlemu narazili na 180kilového tygra...

V plzeňské zoo přibudou další šelmy

Plzeňská zoologická zahrada v Plzni se již brzy bude moci pochlubit chovem dalších deseti velkých kočkovitých šelem. K páru berberských lvů, čínských levhartů...

Tygr šel k zubaři na prohlídku

Pracovníci plzeňské zoologické zahrady se ve středu podívali na zoubek tamnímu sibiřskému tygrovi Mauglímu, který váží dvě stě padesát kilogramů. Před zákrokem...

Výběr článků

Načítám