Hlavní obsah

Rus s nožem v zádech si odešel z nemocnice zakouřit

Novinky, tcs

Čtyřiatřicetiletý muž, který byl po opilecké rvačce přivezen do okresní nemocnice Zelenodolsk v ruské Kazani s nožem zaraženým v zádech, šokoval tamní personál. Jen ve spodním prádle a stále ještě s předmětem zabodnutým do těla se totiž vydal ven z nemocnice, aby si mohl zakouřit. Než stačil dojít na mráz, zdravotní sestře se ho spolu s doktorem povedlo zastavit.

Foto: Profimedia.cz

Vladimir nedbal pokynů personálu a s nožem v zádech se téměř nahý vydal do mrazu.

Článek

„Kam si myslíte, že jdete, Vladimire?“ volala jedna ze sester na zmateného, těžce opilého muže, který se pouze ve spodním prádle belhal pomalým krokem ven z nemocnice. Ze zad mu přitom stále ještě trčel nůž. „Kouřit,“ hlesl Vladimir a pokračoval směrem ven.

V Kazani tou dobou panoval desetistupňový mráz. „Vladimire, zbláznil jste se? Venku je zima, vraťte se,“ volala na něj sestřička. Její kolegyně zatím vše nahrávala na mobilní telefon. Muže nezastavila ani poznámka o tom, že u sebe očividně žádnou cigaretu nemá. Snad doufal, že ji od někoho venku dostane.

K muži pak přispěchal i jeden z doktorů a pokoušel se mu vysvětlil, že musí zpět do tepla. Spolu se sestřičkou se mu nakonec podařilo Vladimira přesvědčit, aby se v poklidu vrátil a lékaři ho mohli ošetřit.

Jeho zranění se naštěstí neukázalo jako vážné. Podle místního serveru Tatar-inform „nůž narazil na kost a nepoškodil vnitřní orgány“. Vladimir je v pořádku, případ prošetřuje policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám