Hlavní obsah

Rosničku k smrti vyděsil pavouk větší než její hlava, přitom vůbec nebyl ve studiu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Diváci kanadského televizního kanálu Global BC si mohli minulý týden užít nečekanou zábavu. Postarala se o ni rosnička Kristi Gordonová, kterou vystrašil pavouk. Ten přitom nebyl ve studiu, ale pouze na čočce kamery. Obraz byl ale promítnut na celou stěnu, což pavouka mnohonásobně zvětšilo a nedalo rosničce šanci situaci ustát, napsal server Toronto Star.

Rosničku vylekal obří pavouk, i když vůbec nebyl ve studiu

 
Článek

Gordonová zrovna varovala diváky před nadcházejícími prudkými dešti. Režie ještě pro doplnění promítla záběr zvenku. V levém horním rohu se ale objevil pavouk. Rosnička, která se pavouků bojí, okamžitě o kousek poodběhla.

„No teda! To bylo děsivé. Samozřejmě musel být zrovna na mojí hlavě,“ říkala se smíchem Kanaďanka. Kolegové ve studiu se snažili rosničku uklidnit a vysvětlovali jí, že pavouk není ve studiu. Ženě pak trvalo pár desítek sekund, než se sebrala a byla schopna pokračovat ve vysílání.

Diváci moderátorku po trapasu překvapivě podpořili a na její účet na Twitteru psali, že s ní soucítí. Jak ale několik z nich upozornilo, nejednalo se zdaleka o její první přešlap.

V minulosti strnula hrůzou poté, co byl na stěnu za ní promítnut had. Jindy se zase při živém vstupu z terénu nechala vystrašit herci převlečenými za zombie. Loni v srpnu ji zase trefil při vysílání brouk přímo do hlavy a na půl minuty ji „vyřadil z provozu“.

Reklama

Související témata:

Související články

Moderátor počasí omdlel v přímém přenosu

Rosnička v kalhotách Grant Denyer má za sebou zážitek, na který asi nebude zrovna rád vzpomínat. Moderátor počasí pro australský Channel Seven totiž nezvládl...

Moderátor se proškytal celým vysíláním

Škytavka není rozhodně nic příjemného a už vůbec ne, když někoho postihne během živého televizního vysílání. Své by o tom mohl vyprávět americký moderátor...

Výběr článků

Načítám