Hlavní obsah

Moderátor usnul v přímém přenosu během rozhovoru

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Američan Mike Francesa má pověst jednoho z nejhlasitějších sportovních moderátorů v newyorském éteru, ale při interview se zpravodajem Sweenym Murtim byl nezvykle potichu. Murtiho monolog o šancích New York Yankees na vítězství v divizi ho totiž uspal.

Moderátor usnul v přímém přenosu během rozhovoru

 
Článek

Z videa je zřejmé, jak se moderátorovi zavřely oči a pomalu mu padala hlava. K jeho štěstí se probral zrovna ve chvíli, kdy se Murti svoji řeč chystal shrnout. Evidentně dezorientovaný Francesa se snažil od někoho ve studiu zjistit, co se zrovna děje. Zpět do role se ale dostal velmi rychle.

Komická scénka se okamžitě stala hitem a všichni se pochopitelně bavili na účet 58letého moderátora. Ten následně celou událost čtyři minuty vysvětloval ve svém vysílání na rádiu WFAN.

„Noc předtím jsem nespal, moje děti totiž byly nemocné, a tak jsem do studia přišel unavený. Ale při interview jsem jenom zavřel oči, rozhodně jsem nespal. Přísahám, že jsem nespal. A také přísahám, že už nikdy nepřijdu do práce nevyspalý,“ kál se Mike Francesa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám