Hlavní obsah

Rodinu z Floridy terorizují puberťáci. Rok a půl buší v noci na dveře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zoufalé situaci se ocitla rodina z Floridy. Ta tvrdí, že už ji více než rok terorizuje gang teenagerů, který pravidelně uprostřed noci buší na vchodové dveře. Puberťáky zachytila bezpečnostní kamera, podle policie může jít o výzvu ze sociální sítě TikTok. Sama rodina netuší, proč si mladíci vytipovali právě ji.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Členové rodiny tvrdí, že během června, v době místních letních prázdnin, bušení ustalo. Když ale znovu začala škola, gang výtržníků se opět objevil, informuje Daily Mail.

„Každý víkend po setmění jsme jako na jehlách,“ uvedl majitel domu známý pouze jako Kevin. „Zjistil jsem, že koukám z okna a snažím se zahlédnout kohokoli, kdo se blíží k pozemku,“ dodal muž s tím, že gang udeří vždy o víkendu a celá záležitost trvá už zhruba rok a půl.

Kamera například zachytila jednoho teenagera, jak do dveří kopl, až shodil věnec, který na nich visel. Na dalším záznamu tři výrostci buší do dveří a oken a pak s křikem prchnou. „Nenechají nás na pokoji. Neudělali jsme nic, za co bychom si to zasloužili,“ řekl Kevin. On i jeho rodina se obávají, že by se jednoho dne mohli puberťáci pokusit dostat až do domu.

Policie uvedla, že terčem nemístného žertu se loni staly i další domy. Veřejnost proto žádá, aby pomohla s identifikací mladíků. Podle policistů může za nezvanými návštěvami být výzva na sociální síti TikTok.

Profesor David Thomas z Florida Gulf Coast University, který se specializuje na forenzní vědy, tvrdí, že by pro teenagery celá situace nemusela skončit dobře. Pokud by totiž vnikli na pozemek někomu, kdo by se cítil v ohrožení, mohl by proti nim použít i zbraň.

Squatteři obsadili dům, místo nich policie zatkla majitele

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám