Hlavní obsah

Řidička vychrstla na obsluhu myčky v USA limonádu. Napadená dívka jí to vrátila vysokotlakým čističem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní spor zachytila kamera v americkém státu Indiana. Na osmnáctiletou studentku Anne, která si vydělává jako obsluha myčky aut, vychrstla neurvalá řidička z okénka kelímek limonády. Teenagerka si to nenechala líbit a na řidičku v otevřeném okénku nasměrovala spuštěný vysokotlaký čistič.

Foto: Profimedia.cz

Anne namířila ruční tlakovou myčku přímo na řidičku.

Článek

Vše probíhalo nejprve zcela normálně. Zákaznice bílého sedanu si zaplatila mycí program, který Anne zadala do systému a začala vozidlo obcházet s ruční tlakovou myčkou.

„Dělala jsem to stejně jako u mnoha aut předtím. Ujistila jsem se, že stojí u pásové zarážky, aby vjezd do tunelu s kartáči byl bezpečný. Pak jsem vzala tlakovou myčku a začala jejich auto stříkat,“ vylíčila svůj zážitek Anne podle listu The New York Post.

„Řidička náhle stáhla okénko a chrstla na mě limonádu. Byla jsem v šoku,“ přiznala.

Proč to řidička udělala, Anne netuší. Vzpamatovala se rychle a namířila rameno spuštěného ručního čističe skrz otevřené okénko přímo na zákaznici.

„Prostě jsem jí to okno umyla,“ řekla Anne s tím, že bylo věcí řidičky, že jej nechala otevřené. Po sprše pro ženu za volantem se Anne vrátila k práci, jako by se nic nestalo. Předčištění řádně dokončila tím, že autu ostříkala ještě zadní kolo.

O práci nepřijde

Incident zachytila bezpečnostní kamera a po zveřejnění záznamu na sociálních sítích se Anne stala hrdinkou internetu. Pochvalu si vysloužila i u šéfa, který ji ujistil, že ji za svéráznou odvetu pro agresivní řidičku určitě nepropustí.

„Řekla jsem to manažerům, kterým se nelíbilo, že na mně zákaznice vychrstla drink. Zareagovali tak, že řidičce i jejímu příteli-spolujezdci zakázali další návštěvy mycího zařízení,“ dodala Anne.

Řidič v Německu zničil myčku aut. Zřejmě to neuměl s automatickou převodovkou

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám