Hlavní obsah

Rakouský kancléř Nehammer to rozbalil na diskotéce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakouský kancléř Karl Nehammer se zjevně dokáže odpoutat od všedního shonu, kdy jedna pracovní schůzka stíhá druhou a vláda musí řešit naléhavé problémy. Padesátiletý křesťanský demokrat (ÖVP) Nehammer nedávno přišel v tyrolském Zell am Ziller na diskotéku, kde se podle záběrů ze sociálních sítích ukázal Rakušanům tak, jak jej ještě neviděli.

Foto: Profimedia.cz

Rakouský kancléř Karl Nehammer se svou tajemnicí Claudií Plakolmovou na schůzi parlamentu

Článek

V bujaré náladě házel figury po boku státní tajemnice v kancléřském úřadu a šéfky mládežnické organizace ÖVP, 28leté Claudie Plakolmové, a odvážil se dokonce i za pult diskžokeje. Podle serveru oe24.at bylo publikum Nehammerovou vložkou nadšené a tleskalo do rytmu.

„Takoví jsou moderní politici naší doby. Lidsky se v životních chvílích spojují s našimi občankami a občany. Jsme jedna rodina,“ napsal diskžokej Stockanatotti, jenž záběry zveřejnil.

Diskotéka se konala už začátkem května u příležitosti tradičního rakouského svátku jara Gauder Fest, který je v alpské republice největším folklórním festivalem. Vždy první květnový víkend se sjíždějí do Zell am Ziller tisíce lidí, aby se po tři dny veselily na kulturních akcích a ochutnávaly speciality z údolí Zillertal. Celá slavnost vrcholí průvodem, kde více než dva tisíce účastníků kráčí v tradičních krojích z různých alpských regionů.

Anketa

Líbí se vám, když se čelní političtí představitelé dokážou odvázat při zábavě mezi lidmi například na diskotéce?
Ano, je správné, když politici ukážou svou lidskou stránku
88,7 %
Ne, politik by měl důstojně reprezentovat svou zemi, což dovádění na diskotéce není
11,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 318 čtenářů.

Rakouský prezident chce pomoct Ukrajině s odminováním. U partají ale narazil

Zahraniční

Reklama

Výběr článků

Načítám