Hlavní obsah

Poslíček přerušil basketbalový zápas. Na hřišti hledal zákazníka

Středeční zápas univerzitní basketbalové ligy v Pittsburghu musel být na chvíli přerušen poté, co na hřiště vstoupil popletený poslíček, který se snažil zákazníkovi doručit jídlo z fastfoodu. Podle zpráv místních médií se zásilku nakonec podařilo úspěšně doručit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Basketbalový zápas mezi týmy univerzit Loyola Chicago a pittsburské Duquesne probíhal dlouho zcela normálně. V průběhu druhého poločasu však musel být přerušen, protože na hřiště vstoupil poslíček společnosti Uber Eats, jenž slovy klasika téměř doslovně „přetekl do basketbalu“.

Snažil se totiž zákazníkovi doručit jídlo, podle loga na kelímku z fastfoodového řetězce McDonald’s, a přitom se nebojácně vydal přímo na hrací plochu.

Rozhodčí utkání samozřejmě přerušili, ale až poté, co muž na hřiště vstoupil přinejmenším dvakrát. Někteří lidé v hale byli v první chvíli pohoršeni, ale nakonec to diváci, hráči a trenéři vzali s nadhledem.

„Naši kluci v šatně umírali smíchy. Ten chlap měl svoji práci. A udělal ji dobře,“ okomentoval neobvyklou situaci trenér domácího týmu Keith Dambrot s odkazem na to, že svačina byla nakonec byla úspěšně doručena. A dodal, že to byla ta nejšílenější věc, jakou ve svém trenérském životě zažil.

Basketbal přerušila nečekaná událost. Halu prorazil jeřáb

Koktejl

Odlehčeně to pojal i hlasatel v hale Tim Benz, jenž na Twitter napsal: „No, myslím, že jsme si zasloužili pauzu.“ Narážel tím na slogan You deserve a break (Zasloužíš si pauzu), který firma McDonald’s v některých zemích používala v sedmdesátých a osmdesátých letech.

Objevily se však i názory, že šlo jen o studentský žert, tedy že celá situace byla zinscenovaná a muž se za doručovatele pouze vydával.

Po obnovení hry dospěl zápas do zdárného konce bez dalších komplikací a domácí v něm zvítězili 72:58. Neobvyklou situaci navíc okořenila i skutečnost, že hostující tým z chicagské univerzity nese název Ramblers, což v překladu znamená tulák, případně turista.

Jeptišky se odreagovaly od šití roušek u basketbalu

Koronavirus

Reklama

Výběr článků

Načítám