Hlavní obsah

Politička z Virginie řeší lechtivý skandál. Vyšlo najevo, že za peníze streamovala sex s manželem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Choulostivý skandál řeší před volebním kláním o místo v parlamentu ve Virginii 40letá demokratka Susan Gibsonová. Ta v minulosti na placeném pornografickém kanálu spolu s manželem za úplatu předváděla vybrané sexuální praktiky a tento týden tato její aktivita vyplavala na veřejnost. Volby se konají v listopadu.

Foto: X (Susanna Gibson)
Článek

Odstoupit z kandidátky Gibsonnová nehodlá. Ze zveřejnění choulostivé libůstky zdravotní sestřička a matka dvou dětí viní konkurenční republikány. Chtějí ji prý umlčet.

To, že se záběry, jež podle agentury AP pocházejí z loňského září, dostaly na veřejnost, považuje politička za porušení zákona a svého soukromí.

„Moji političtí oponenti a jejich republikánští spojenci dokázali, že jsou ochotni spáchat sexuální zločin, aby zaútočili na mě a mou rodinu,“ uvedla Gibsonnová, která nařkla politické konkurenty, že „neexistuje hranice, kterou by nepřekročili, aby umlčeli ženy, když promluví“.

„Nezastraší mě to a neumlčí,“ dodala politička v prohlášení, ze kterého cituje agentura AP.

Místní volby se konají ve Virginii 7. listopadu a mohou změnit poměr sil, které jsou vyrovnané. Podle političky to je pravý důvod, proč se tato informace objevila právě nyní.

Úryvky z předmětných nahrávek mají americká média k dispozici a část se objevila také na sociální síti X.

Dánská reportérka měla během reportáže sex ve swingers klubu, cítila se jako bohyně

Koktejl

Anketa

Považujete za problematické, pokud politik či politička natočí erotické video a umístí jej na web?
Ano
33,6 %
Ne
61,4 %
Záleží na obsahu daného videa
5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 8866 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám