Hlavní obsah

Policisté ze Severní Karolíny se zatkli navzájem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Statesville

Policisté v americké Severní Karolíně, kteří pracovali v převlečení, byli tak přesvědčiví, až se jim to nevyplatilo. Tajný agent zde totiž zatkl jiného tajného agenta, který mu v rámci operace - samozřejmě utajené - chtěl prodat drogy.

Článek

Nákup fiktivních drog se odehrál, když policisté ze statesvillského policejního oddělení narazili na muže, který jim nabídl, že jim prodá marihuanu. Muž ale pracoval pro zástupce šerifa Stavesville.

Podle listu Metro prý policisté měli jisté podezření, že překupník je vlastně agent, proto zavolali do šerifovy kanceláře.

Tam jim ale bylo sděleno, že dealer rozhodně agentem není. Muže promptně zatkli - po chvilce přijeli šerifovi pomocníci a sdělili jim, že právě zatkli jejich kolegu.

"Pracovali jsme zároveň na několika velkých operacích a prostě došlo k chybě v komunikaci," řekl k události šerif Phil Redmont. "Poučili jsme se. Naštěstí nebyl nikdo zraněn," dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Noid čelí pomluvám: Nejsem žádný blb

Václav Noid Bárta (28), exmanžel Lucky Bílé, přemýšlí, jak čelit pomluvám o tom, že má "IQ tykve". Tyto názory se podle něj rozšířily po jeho nedávném...

Výběr článků

Načítám