Hlavní obsah

Policisté pykají za pozvané striptérky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANILLA

Sedm filipínských strážníků, kteří si chtěli zpříjemnit narozeninovou oslavu na policejní stanici nejen alkoholem, ale především lepými striptérkami, bylo za nemorální počin dočasně suspendováno. Informoval o tom zpravodajský server ABS CBN News.

Foto: Jan Kaše

Rapid trochu jinak

Článek

Po pracovní době, avšak stále na místě, kam se oběti zločinů obvykle přicházejí zpovídat, se policisté z protidrogového oddělení skvěle bavili. Na párty přizvali pár striptýzových tanečnic, aby jim dělaly společnost.

Prozradily je fotky

Fotografie z narozenin se následně nevysvětlitelným způsobem dostaly do rukou novinářů, kteří nelenili a hbitě je zveřejnili v místním deníku. Jeden ze strážníků byl na nich zvěčněn téměř nahý se sličnou krasavicí na kolenou.

Snímky neunikly pozornosti jejich nadřízeného Ricarda de Leona, který na nich své zaměstnance poznal. Leon se tím cítil velice podrážděn a znepokojen. Kvůli skandálním fotkám rovněž zahájil vyšetřování.

Související články

Nevěstince v Kolíně nad Rýnem naplní kasu

Německý Kolín nad Rýnem potřebuje naplnit kasu a proto v příštím roce zavede novou daň, která se bude vztahovat na veřejné domy, erotické masážní salónky...

Výběr článků

Načítám