Hlavní obsah

Pohřešovaný Turek se připojil k pátracímu týmu a pomáhal v hledání sebe sama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekané rozuzlení mělo pátrání po pohřešované osobě, které probíhalo v úterý nad ránem v turecké provincii Bursa. Poté, co bylo vyhlášeno pátrání po muži, který se ztratil v lese, se k týmům hledajícím dotyčného nešťastníka přidal i jistý Beyhan Mutlu. Zjistil ale, že oním hledaným je on sám.

Foto: Profimedia.cz

Bursa (ilustrační foto)

Článek

Padesátiletý Mutlu popíjel se svými přáteli v lese nedaleko města İnegöl. Nad ránem se však jejich cesty rozdělily a kamarádi na cestě domů potkali Mutluovu ženu, informoval turecký deník Hürriyet.

Ta jim sdělila, že se manžel dosud nevrátil a nebere jí telefony. Rozhodli se tedy zavolat policii, která okamžitě spustila pátrací akci. Do terénu se vypravilo několik záchranářských týmů a na pomoc přispěchali i lidé z okolí.

Právě civilisty potkal na kraji lesa Mutlu, od jednoho z nich se ale dozvěděl, že pátrají po muži, kterému se v lese mohlo přihodit něco zlého. Mutlu neváhal a připojil se k pátračům.

Akce skončila ve chvíli, kdy další z pátracího týmu začal v lese volat jméno pohřešovaného. „Beyhane Mutlu,“ neslo se na lesy. Všechny pak překvapilo, když se Mutlu s prostým „já jsem tady“ přihlásil ze skupiny dobrovolníků.

Ztracená žena v lese šla hledat civilizaci, našla další ztracenou ženu

Koktejl

Poté, co Mutlu podal policii vysvětlení, vrátil se domů, kde jistě měl co vysvětlovat své manželce.

Reklama

Výběr článků

Načítám