Hlavní obsah

Parašutista přišel během seskoku o vousy

Novinky, tcs

Nevšední kousek předvedl na počátku září americký parašutista Mike Sharkey. Rozhodl se, že se nechá oholit. Učinil tak však během nebezpečného seskoku, kdy se držel svého holiče a nepustil se ho, dokud nebyl oholen.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Parašutista přišel při seskoku o vousyVideo: AP

 
Článek

Holicí strojek a dvoje nůžky. To není běžná výbava, kterou si obyčejně berete, když hodláte skočit z letadla. Ale přesně takové vybavení při sobě měl Mikeův kamarád Matt Collins, který přislíbil, že odvážného parašutistu ve vzduchu oholí.

Na netradiční oholení si musel Mike počkat. Původně nevšední kousek plánoval při svém třístém seskoku, jenže to se nepovedlo, a tak se Mike neholil až do další stovky. Skok číslo 400 i oholení už proběhlo hladce.

Nejednalo se o lehký kousek. Zatímco Collins se na padáku snášel k zemi, Sharkey se ho držel a nastavoval mu bradu, aby ho jeho parťák mohl oholit. Když se to povedlo, Sharkey se pustil a vyrazil směrem k zemi.

„Spousta věcí se může pokazit, když stojíš v letadle letícím rychlostí přes 160 kilometrů za hodinu a pak musíš vyskočit s osobou, která se tě jenom drží,“ uvedl Nick Cerminaro, třetí kamarád, který skok rovněž natáčel. „Navíc, když jsou dva parašutisti tak blízko sebe, je to nebezpečné bez ohledu na nějaké holení, protože se padáky můžou zamotat,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám