Hlavní obsah

Ozzy Osbourne si stěžuje na drahý život v Británii

LONDÝN

Britský rockový hudebník Ozzy Osbourne se domnívá, že život ve Velké Británii je příliš drahý. Legendární rocker si postěžoval v rozhovoru pro magazín Now.

Článek

Ozzy Osbourne poznamenal, že se rozhodl, že bude nadále žít ve Spojených státech. Zdá se mu, že zde se obecně žije mnohem levněji.

"Nyní už se tak často ve svém domě v Británii nevyskytuji, ale je tam hrozně draho," uvedl Ozzy. "Nevím, jak to lidé dělají, aby mohli jezdit autem, splácet hypotéky a ještě jezdit na dovolenou. To abyste vydělávali aspoň pět tisíc liber týdně," zamyslel se rocker.

Osbournea nejvíce štve cena pohonných hmot ve Velké Británii. "Když jsem načerpal plnou nádrž a zaplatil, musel jsem se zeptat, aby zkontrolovali, jestli v nádrži není díra," podivil se Ozzy.

Reklama

Související témata:

Související články

Osbourneovi prodávají svou rezidenci

Sharon a Ozzy Osbourneovi nabídli k prodeji svou rezidenci v Beverly Hills, kde se natáčí pořad mapující každodenní život jejich rodiny. Dům je pro ně příliš...

Osbourne trpí parkinsonským syndromem

Rockovému hudebníkovi Ozzy Osbournovi byl diagnostikován parkinsonský syndrom. Po zbytek svého života proto bude muset brát léky, které by měly klidnit...

Výběr článků

Načítám