Hlavní obsah

Opilou řidičku prozradil až nešikovný rozhovor v televizi

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlando

Když už jste natolik nesvědomití a řídíte pod vlivem alkoholu, návykových látek či silných léků, neměli byste dávat krátce po nehodě interview novinářům. Toto poučení bude mít už pro příště v hlavě Američanka Denise Crullová, kterou policie již obvinila z řízení v opilosti. A jedním z důkazů se stalo i interview, které udělala pro tamější televizi.

Článek

Denise Crullová příliš nepřemýšlela, když krátce poté, co se svým vozem v Orlandu zezadu nabourala školní autobus plný dětí, dala rozhovor zpravodajskému týmu tamější televize WESH 2.

"No, byla jsem za autobusem... a omylem jsem šlápla na... ehm... místo toho, abych šlápla na brzdu, sešlápla jsem... ehm... joo, plyn," povídala opilá žena do kamery. Slovíčko plyn jí navíc nenapadlo samotnou, musel jí ho poradit vedle stojící člověk.

Šťastnou shodou okolností nebyl při nehodě nikdo zraněn a vážnější škody vznikly pouze na automobilu opilé ženy. Ta byla následně zatčena a obviněna z řízení v opilosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám