Hlavní obsah

Obří ledovec falického tvaru zachytil fotograf v zátoce Početí

Fotograf Ken Pretty zachytil z dronu velmi ojedinělý ledovec falického tvaru. Snímek je unikátní také tím, že vzhledem ke své stavbě vydržel led v této podobě jen krátce a o den později se zřítil do moře.

Foto: Profimedia.cz

Obří ledovec falického tvaru.

Článek

Ken Pretty si musel v minulosti jistě vyslechnout mnohé na adresu svého bydliště. Žije totiž v malém městečku Dildo (označení pro umělý penis, erotickou hračku - pozn. red.) v ostrovní kanadské provincii Newfoundland. Když se však ve čtvrtek 27. dubna vypravil s dronem fotografovat, jistě netušil, že to může být ještě horší.

Nejenže totiž narazil na zcela jednoznačně vytvarovaný ledový sloup usazený mezi dvěma oválnými platformami, ale navíc se to stalo v oblasti Conception Bay, což se v této souvislosti dá přeložit jako zátoka Početí.

Zima nevadí

Než se ledový útvar následujícího dne zhroutil do vody, měřil na výšku téměř deset metrů. To vedlo uživatele sociálních sítí i média k zamyšlení, že v tomto případě zjevně neměly nízké teploty žádný vliv.

„Ze břehu to úplně zřejmé nebylo, ale když jsem tam doletěl s dronem, tak bylo neuvěřitelné, jak moc to vypadalo jako… Víte co,“ popsal Ken Pretty svůj objev webu The Guardian.

Ale mnoho lidí si podle něj myslí, že nejde o fotku skutečného objektu a že jde o výsledek práce v grafickém editoru. Všechny však ujišťuje, že jde o naprosto věrně a přesně zachycenou a nijak neupravenou realitu.

Umírající žena chtěla obří penis na hrobě. Rodina jí ho postavila

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám