Hlavní obsah

Nicole Kidmanová miluje hřbitovy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Australská herečka Nicole Kidmanová má poněkud morbidní zálibu. 36letá filmová hvězda se ráda toulá po hřbitovech a dokonce si už prý vyhlédla místo svého posledního odpočinku.

Foto: Eva Jenčíková

Týmová soutěž "Dračí lodě" sklidila velký úspěch.

Článek

Z hereččina budoucího místečka na hřbitově Waverly v australském Sydney je pěkný výhled na moře.

Kladný vztah k ponurému místu vypěstovala v Nicole její matka, která ji v dětství často vodívala k babiččině hrobu.

Váhá, vedle koho ulehne

"Hřbitovy probouzejí vaši fantazii," vysvětluje Kidmanová. "Rozhlížíte se, čtete nápisy a vnímáte ty nádherné příběhy. Vidíte všechna ta jména, data a slova jako 'milovaná maminka' nebo 'milovaná babička'. A někdy dokonce spatříte dva lidi pohřbené vedle sebe - muže a ženu," rozplývá se Nicole a dodává, že si kolikrát láme hlavu nad tím, po čím boku by vlastně chtěla být pohřbená.

Sex na hřbitov nepatří

Láska k hrobům má však i u rusovlasé krásky své meze: "Nikdy jsem se na hřbitově nemilovala, to by bylo příliš strašidelné. I když jsem se už na hřbitově líbala," přiznává na sebe herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise: Nicole chodí s Kravitzem

Zvěsti o vztahu herečky Nicole Kidmanové s rockovou hvězdou Lenny Kravitzem, který dosud ani jeden z nich oficiálně nepotvrdil, nečekaně rozetnul Nicolin...

Kravitz využíval Kidmanovou

Rocker Lenny Kravitz a herečka Nicole Kidmanová pravděpodobně nevstoupí do manželského svazku. Nikdy spolu totiž nechodili. Vyzradil to Kravitz, když se před...

Výběr článků

Načítám