Hlavní obsah

Nezdařený únos. Šestiletá holčička zločince pokousala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leonardo Venegas z Miami doslova na vlastní kůži poznal, že unést šestiletou dívku není vůbec jednoduché. Ta jej totiž pokousala a sama se tak ubránila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Šestiletá Ah’Lyric Fornairsová si minulý týden ve čtvrtek hrála venku mezi bytovými domy se svými sourozenci. Ti v jeden moment zašli na chvíli dovnitř, zatímco Ah’Lyric zůstala venku na schodech. V té době poblíž také zastavilo bílé auto, z něhož vystoupil muž.

Ten se zakrátko přiblížil k Ah’Lyric a snažil se ji odvléct. Dívka se vzpouzela, a tak ji podle serveru NBC Miami zvedl a pokusil se ji odnést, ale Ah’Lyric jej ze všech sil kousla do paže. Muže to zaskočilo, dívku pustil, uhodil ji, nasedl do vozu a ujel.

Únoscem byl dvaatřicetiletý Leonardo Venegas, jehož policie s využitím kamerových záznamů podle registrační značky dopadla za dva dny. Tvrdil, že si byl v dané oblasti prohlédnout domy na prodej, ale o únosu dívky odmítal mluvit. Putoval proto do vazby bez možnosti propuštění na kauci a v těchto dnech jej čeká soud.

Ah’Lyric později řekla, že si při únosu vzpomněla na radu své matky a podle ní se řídila. Oběma se pak dostalo uznání i od miamské policie. „Je to naše hrdinka,“ řekl na adresu dívky policejní mluvčí Michael Vega. Ostatní rodiče pak nabádá, aby své děti učili přesně to samé, co udělala Ah’Lyric.

Mladík chtěl unést a zbít osmiletou holčičku, její bratr ho zahnal prakem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám