Hlavní obsah

Nespokojenec plácl šéfovi britských labouristů na rameno vajíčko

Novinky, Zuzana Křesťanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Southampton

Předseda opoziční Labouristické strany ve Velké Británii Ed Miliband se zařadil mezi politiky, kteří dostali vajíčkem. Při rozhovoru v Southamptonu mu dosud neznámý muž rozbil vejce o rameno, informovala agentura Reuters.

Muž rozbil šéfovi labouristů o rameno vejceVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Miliband právě hovořil s reportérem místní televize o tom, jak byla úspěšná kampaň, že od ledna strana oslovila 30 000 voličů. Jak se ale záhy ukázalo, rozhodně si nezískala všechny. K šéfovi labouristů v tu chvíli nečekaně přistoupil muž a o rameno mu rozkřápl vajíčko.

Politik se ale rozhodně nenechal rozhodit, sundal si špinavé sako a v rozhovoru pokračoval dál. Neodpustil si ale poznámku, že tohle zřejmě nebyl jeden z jeho fanoušků.

Vajíčková sprcha na pražském Andělu

Vejce používají voliči k vyjádření své nespokojenosti celkem často.

Vajíčková sprcha na Jiřího Paroubka a tehdejší představitele ČSSDVideo: Novinky

Doslova pod palbu vajíčkové kanonády se dostali představitelé ČSSD na předvolebním mítinku na pražském Andělu v květnu roku 2009. Mnoho zásahů zaznamenal jak tehdejší předseda strany Jiří Paroubek, tak třeba Karel Březina a Bohuslav Sobotka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám