Hlavní obsah

Nejvíce sexy je pro Francouze Hiltonová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová se probojovala na první místo žebříčku v anketě o nejpřitažlivější celebritu. Seznam jako každoročně sestavila francouzská mutace slavného pánského měsíčníku FHM.

Článek

Paris Hiltonová na výsluní stovky sexy osobností podle chuti Francouzů vyřadila zpěvačku Britney Spearsovou, která žebříčku kralovala loni. V předešlých letech se nejpřitažlivějšími ženami staly Halle Berryová a Anna Kurnikovová.

Hiltonová se do povědomí veřejnosti dostala zejména svou neúnavnou účastí na společenských večírcích, na nichž se nezřízeně opíjí a svádí muže.

Druhé místo obsadila herečka Angelina Jolieová, která je současně také letošní držitelkou ocenění nejkrásnější osobnost. [celá zpráva]

Ze známých tváří se do první desítky ankety FHM ještě dostala herečka Monica Bellucciová. Krásky vzešlé ze soutěží Miss Francouze příliš nevzrušují, například slavná Elodie Gossuinová, která v minulosti vyhrála také Miss Europe, se propadla až na pětadvacátou příčku.

Žebříček byl sestaven na základě hlasů na internetovém serveru magazínu. V anketě, která se konala od 25. ledna do 28. března, hlasovalo celkem 210 tisíc internetových uživatelů.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Považujete Paris Hiltonovou za sexy ženu?

Možná se vdá

Hiltonová, která se v současnosti stýká s Parisem Latsisem, rozvířila naděje na svatbu, když prohlásila, že s ním chce zůstat navždy. "Určitě se jednou vezmeme. Jsem mladá, ale miluji ho. Je to muž, s nímž bych chtěla prožít zbytek svého života," uvedla na adresu svého milence.

Latsis se s Paris stýká od začátku letošního roku. [celá zpráva] Podle některých zdrojů mu prý vadí přílišná popularita Hiltonové. "Nemá rád fotoaparáty," potvrdila Paris s tím, že se její milenec nerad na veřejnosti předvádí.

Anketa

Považujete Paris Hiltonovou za sexy ženu?
Ano
56,5 %
Ne
43,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1024 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová má nového milence

Prominentním hostům, kteří ve floridském Organdu čekali na příchod dědičky hotelového impéria Paris Hiltonové, která měla slavnostně otevřít svůj první noční...

Paris Hiltonová si vzala psa z útulku

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová zachránila rotvajlera ze psího útulku. Podle své tiskové mluvčí nemá v úmyslu vychovat z něj útočné psisko.

Na web pronikla telefonní čísla celebrit

Soukromá telefonní čísla některých celebrit byla o víkendu zveřejněna na celosvětové síti. FBI nyní pátrá po hackerovi, kterému se zřejmě podařilo proniknout...

Výběr článků

Načítám