Hlavní obsah

Na web pronikla telefonní čísla celebrit

– NEW YORK

Soukromá telefonní čísla některých celebrit byla o víkendu zveřejněna na celosvětové síti. FBI nyní pátrá po hackerovi, kterému se zřejmě podařilo proniknout do záznamů uložených v mobilním telefonu dědičky hotelového impéria Paris Hiltonové.

Foto: Ondřej Vylíčil

Účastníci Masteru mládeže, dole uprostřed medailisté Nela Melicharová (2.), Nikol Melicharová (1.) a Petr Hofman (3.)

Článek

Mezi hvězdami, jejichž čísla začala po internetu volně kolovat, jsou například Eminem, Lindsay Lohan, Christina Aguilera, Andy Roddick, Ashlee Simpsonová, Vin Diesel, Anna Kurnikovová a mnoho dalších.

Jedna z přítelkyň Hiltonové Amy Saccová jen za jediné dopoledne zaznamenala asi sto dvacet neznámých hovorů z různých míst Spojených států.

Jiná americká televizní hvězda Victoria Gottiová vyprávěla, že i její telefon nepřestával zvonit. "Za hodinu jsem měla sto hovorů. Nechtěla jsem mobil vypnout, protože můj starší syn byl venku na schůzce," uvedla. "V neděli v 5,30 ráno jsem ho vypnula. Když jsem ho pak znovu zapnula, ihned začal zase zvonit. Zešílím z toho."

Kromě telefonních čísel se hacker zřejmě dostal k dalším informacím, které byly v Parisině přístroji uložené. Jde hlavně o poznámky soukromého charakteru a seznam schůzek.

Údajnému hackerovi se podařilo získat data mobilní společnosti T-Mobile. Měl se dostat také ke snímkům, které si celebrity pořizovaly svými mobilními telefony. Jde o fotky Hiltonové, Demi Moorové, Ashtona Kutchera a Nicole Richieové.

Jedna nejmenovaná celebrita se na Hiltonovou osočila. "Dala jsem jí své telefonní číslo, když jsme se setkaly na Miami, ale netušila jsem, že si ho uloží na mobil."

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová si vzala psa z útulku

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová zachránila rotvajlera ze psího útulku. Podle své tiskové mluvčí nemá v úmyslu vychovat z něj útočné psisko.

Výběr článků

Načítám