Hlavní obsah

Nejdřív srazil motorkáře, pak na něj spadl celý obchod

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nehody v obci jsou jiné než ty, které se odehrají na okresních silnicích a dálnicích. Zejména kvůli tomu, co se stane, když vyjedete z vozovky. V Číně se řidiči povedlo zbourat celý dům.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Auto nabouralo do obchodu, ten se na něj zřítilVideo: AP

 
Článek

Bezpečnostní kamera ve městě Ťing-te-čen v čínské provincii Ťiang-si zachytila 3. září pozoruhodný incident. Řidič auta evidentně nezvládl vjezd do křižovatky a podařilo se mu srazit motocyklistu. V jízdě pokračoval dál a zastavil ho až náraz do obchodu na rohu křižovatky.

Řidička po srážce s frézařem na Klatovsku ujížděla s dělníky v patách

Krimi

Obchod se automobilistovi podařilo zcela zdemolovat, když se utrhla celá jeho stěna a zasypala vůz hromadou sutin. Pod ní skončil i nebohý majitel krámku, v němž naštěstí v tu dobu už nikdo jiný nebyl.

Řidič offroadu v Brně vyzrál na kolonu. Zlikvidoval přitom nový tramvajový pás

Krimi

Kolemjdoucí se rychle k místu nehody shromáždili, aby pomohli odhrabat rozbořené zdi a zachránit majitele obchodu i sraženého motocyklistu. To se nakonec podařilo hasičům, kteří přijeli na místo a odvalili rolovací dveře, pod nimiž se zavalený nacházel.

Případ nyní vyšetřuje policie. Řidič ve své výpovědi uvedl, že se pokoušel motocyklistovi vyhnout, a proto narazil do obchodu. Jako zázrakem si případ nevyžádal žádné oběti na životech. Motorkář i majitel obchodu byli převezeni do nemocnice s drobnými poraněními.

Reklama

Výběr článků

Načítám