Hlavní obsah

Řidič offroadu v Brně vyzrál na kolonu. Zlikvidoval přitom nový tramvajový pás

Právo, mh
Brno

Čekání v koloně si v úterý zkrátil řidič terénního vozu v Brně, když vjel na čerstvě položený travnatý tramvajový pás. Zničil trávu a závlahové zařízení, policisté ho zanedlouho dopadli.

Neukázněný šofér poničil nový travnatý koberecVideo: Policie ČR

 
Článek

Šofér se rozhodl, že si čekání v koloně zkrátí a zároveň vyzkouší, co dokáže jeho auto. S terénním vozem se tak chtěl otočit do protisměru, jenomže přitom musel překonat obrubník a čerstvě zrekonstruovaný tramvajový pás s travnatou plochou, kterou tam dopraváci položili včetně zapuštěné závlahy pod trávníkem teprve před několika dny.

V Brně zemřela při požáru bytu starší žena

Krimi

Zjevně však přecenil možnosti svého vozu a v měkkém terénu s obrubníky na obou stranách zůstal v pasti. Vyjet se mu povedlo až po několika marných pokusech a z místa pohotově ujel až poté, co upustil tlak vzduchu v pneumatikách. Řidič tak má nyní na svědomí více než padesátitisícovou škodu, a to především na poničeném travnatém koberci a zavlažovacím zařízení.

„Policistům se podařilo majitele vozu vypátrat. Klíčovou roli při hledání sehráli především duchapřítomní svědci a zajištěný kamerový záznam z tramvaje. Za pošetilost hrozí šoférovi až několikatisícová sankce,“ uvedl k případu, který nemůže omluvit ani to, že se dokončovací práce na rekonstruovaném úseku protáhly a pokračují i po slavnostním kolaudačním otevření, policista Petr Vala.

Řidiči vběhli na křižovatku jak do boxerského ringu, bitku v Brně zachytila kamera

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám