Hlavní obsah

Muž zapomněl manželku v džungli a několik hodin si toho nevšiml

Muž z Thajska si o Vánocích zadělal na pořádně dlouhou tichou domácnost. Uprostřed noci totiž zapomněl na silnici manželku a několik hodin si toho vůbec nevšiml. Podle dostupných informací žena vše vzala s nadhledem a situace se obešla bez hádky.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pětapadesátiletý Boontom Matichon a jeho devětačtyřicetiletá manželka Amnuay jeli o Vánocích přes noc do jejího rodného města v provincii Maha Sarakham ve východní části Thajska, když muž pocítil volání přírody a zastavil na kraji silnice. Amnuay se rozhodla přestávku využít ke stejnému účelu jako její manžel.

Zatímco pán dokázal svůj problém vyřešit bezprostředně u krajnice, dáma se pustila o něco hlouběji do okolní džungle. Když se vrátila zpátky na silnici, Boontom byl i s autem pryč a ona zůstala uprostřed noci sama na opuštěné silnici.

Neměla u sebe žádné peníze ani telefon, všechny její věci totiž zůstaly v autě. Nezbývalo jí tedy nic jiného než se do civilizace vydat pěšky. Neplánovaná túra nakonec měřila téměř dvacet kilometrů a trvala do zhruba pěti hodin ráno. Když Amnuay došla do obydlené oblasti, okamžitě se obrátila na místní policii.

Policisté se snažili dámě v nesnázích pomoct a chtěli muži zavolat, ale Amnuay si nepamatovala jeho telefonní číslo. Volali proto nejméně dvacetkrát na její telefon, ale manžel ho nezvedal. Povedlo se to až kolem osmé hodiny ranní, kdy už Boontom byl přes 160 kilometrů daleko.

Shledání bez hádky

Okamžitě se otočil a jel si pro svou manželku. Po příjezdu se velice omlouval a litoval své nepozornosti. Prý si celou dobu myslel, že jeho žena spí na zadním sedadle. Ta situaci zvládla s noblesou, když podle thajských médií do auta nastoupila zcela klidně a na hádku nedošlo ani náznakem.

Ale muž dostal pořádně za uši přinejmenším na sociálních sítích, kde se na něj snesla salva ne zrovna milých komentářů. „Ten už si nezačůrá,“ píše se v jednom z nich.

Zatímco se policisté snažili kontaktovat jejího manžela, tak jim Amnuay řekla, že jsou s Boontomem svoji už 27 let a mají spolu šestadvacetiletého syna.

Thajka shání pro manžela tři milenky. Má pocit, že ho sama nedokáže uspokojit

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám