Hlavní obsah

Thajka shání pro manžela tři milenky. Má pocit, že ho sama nedokáže uspokojit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři ženy, které jsou vzdělané, reprezentativní a ochotné uspokojovat 45letého muže, shání Pattheema Chamnanová z předměstí Bangkoku. Ta trpí depresemi a má pocit, že vlastního manžela dostatečně neuspokojuje. Podala si tak inzerát na milenky, což překvapený manžel podle vlastních slov neodmítne.

Foto: Profimedia.cz

Thajka shání přes inzerát milenky.

Článek

Čtyřiačtyřicetiletá žena si podala inzerát prostřednictvím několika videí. Uvedla, že hledá tři „mladé a chytré“ ženy, kterým nabízí plat ve výši v přepočtu 10 tisíc korun plus ubytování a stravu zdarma. Uchazečky musejí být svobodné, bezdětné a musejí mít rovněž ukončené minimálně středoškolské vzdělání.

O rok starší manžel Pattagorn vede stavební firmu, rodina má tak podle slov Chamnanové dostatek peněz, aby si takové služby mohla dovolit. „Manžel tvrdě pracuje a já chci, aby byl šťastný. Je důležité, aby mého manžela dokázaly uspokojit fyzicky, ale také aby byly vzdělané a mohly mu být skutečně dobrou společností,“ říká Thajka.

Milující manželka uvedla, že se sama potýká s psychickými problémy a dlouhodobě má pocit, že není dobrou manželkou. Se svým mužem sama nespí.

Novodobý Casanova spokojeně žije se sedmi ženami, osmá mu utekla

Muži

Sám Pattagorn byl z inzerátu překvapený. „Nikdy jsem neměl žádnou milenku. Manželka mi teď nabízí, že mi sežene někoho, kdo se o mě postará. Dotyčné ženy budou součástí naší rodiny a bude tak s nimi zacházeno,“ říká.

„Pokud by ostatní muži chtěli mít doma něco podobného, tak bych určitě doporučil, aby si o tom s manželkou nejdříve důkladně promluvili a dostali od ní svolení. Jinak by si zadělali na pořádné problémy. Sám jsem byl vždycky věrný, ale když už mi to žena nabízí, tak to neodmítnu,“ dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám